Challenge BCN 10kPARTICIPA-HI!!
Facebook
Twitter
Instagram
 
 
Tornar al inici
Inscripció gratuïta
Classificacions
Reglament
Premis
Patrocinadors
Històric i fotos
Contacte
 
Calendari 2019/20
1. 08/09/2019
Cursa del Poble Nou
2. 29/09/2019
Cursa de la Mercè
3. 13/10/2019
Cursa del Correbarri
4. 20/10/2019
Cros popular de Sants
5. 03/11/2019
Cursa popular Sant Martí
6. 24/11/2019
Cursa Jean Bouin
7. 01/12/2019
Cursa Bombers
8. 15/12/2019
Cursa Popular de la Sagrera
9. 31/12/2019
Cursa dels Nassos
10. 19/01/2020
Cursa de Sant Antoni
11. 19/04/2020
Cursa el Corte Ingles
12. 26/04/2020
Cursa Bombers
13. 31/05/2020
Cursa La Maquinista
14. 07/06/2020
Cursa DIR Diagonal
 
Patrocinadors
Institut Barcelona Esports
http://www.fcatletisme.cat
 
 
Avís Legal
TITULAR DE LA WEB
El present avís legal recull les condicions generals que regeixen l'accés i l'ús del lloc web www.bcn10k.cat del que és titular la societat Chip Timing S.L.

ÚS DE LA WEB
L'accés i ús del lloc Web implica l'expressa i plena acceptació de totes i cadascuna de les condicions d'ús vigents incloses en el present Avís Legal. Li preguem que les llegeixi atentament i en cas de no estar d'acord amb el seu contingut s'abstingui de fer ús de la web. L'usuari es compromet a fer un ús adequat del portal, dels seus continguts i serveis. Aquesta obligació suposa el no emprar aquests serveis i continguts de forma contrària a la legislació que resulti d'aplicació, ni a utilitzar-los per a activitats il•lícites, contràries a la bona fe o a l'ordre públic. Els usuaris accedeixen al lloc web de forma lliure i gratuïta, si bé Chip Timing S.L.es reserva el dret de limitar el seu accés per a determinats continguts o serveis, exigint el registre de les seves dades prèviament a l'accés.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS
Els continguts d'aquesta Web tenen com finalitat informar i donar a conèixer resultats de competicions o carreres en les quals els participants s'han inscrit prèviament a través de les respectives pàgines web dels organitzadors. Chip Timing S.L. no es fa responsable del mal ús que es realitzi dels continguts la Web, sent exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeix a ells o els utilitza. Queda prohibit l'ús de continguts de la web per a promocionar, contractar o divulgar publicitat o informació pròpia o de terceres persones sense l'autorització de Chip Timing S.L. ni remetre publicitat o informació valent-se per a això dels serveis o informació que es posen a la disposició dels usuaris, independentment de si la utilització és gratuïta o no. Chip Timing S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des d'aquesta Web. Així mateix l'existència de llocs enllaçats, això és, accessos a altres pàgines o portals d'internet no suposa l'existència d'acords, recomanació, promoció o identificació de Chip Timing S.L. ni conformitat amb les manifestacions, continguts o serveis enllaçats.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB
Chip Timing S.L. ostenta la titularitat del present lloc web. Tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre aquest portal estan legalment reservats, pel que l'accés al mateix o la seva utilització, per part de l'usuari, no ha de considerar-se, en forma alguna, com l'atorgament de cap llicència d'ús o dret sobre qualsevol actiu. Els usuaris del lloc web únicament podran realitzar un ús privat, personal o professional dels continguts d'aquest. Està absolutament prohibit, l'ús del lloc web o d'algun dels seus elements amb fins comercials o il•lícits. Queden prohibits els actes de reproducció, modificació distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa Chip Timing S.L. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distints de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei. Chip Timing S.L. no assumirà cap responsabilitat derivada de l'ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d'infracció d'aquests drets per part de l'usuari.

CONDICIONS PARTICULARS
La utilització de determinats Serveis i Continguts oferts per Chip Timing S.L. a través de la Web pot regir-se per Condicions Particulars Pròpies les quals poden completar i/o modificar el present Avís Legal. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'Usuari també ha de llegir atentament les corresponents Condicions Particulars dels mateixos.

ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DE LA PÀGINA WEB

Chip Timing S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva web site, així com la seva configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat alguna per això.

INDICACIONS SOBRE ASPECTES TÈCNICS
Chip Timing S.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Chip Timing S.L. També s'exonera de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

 

Propera cursa puntuable
Inscriu-te...
 
Cursa per la integració
Inscriu-te a la propera cursa puntuable de la III Challenge BCN10k i corre el 03/07/11 a la cursa per la Integració.
 
 
Classificació Masculina
  1 Xavi Arcas Salvador 1479 .35  
  2 Ramon Nou Castell 1414 .14  
  3 Lucas Alonso Duró 1400 .26  
Més informació...  
 
Classificació Femenina
  1 Melina Araque Bekking 1373 .92  
  2 Laura Cerceda Pérez 1340 .28  
  3 Anna Garcia Torres 1312 .62  
Més informació...  
 
 
     
     
  ChampionChip
  Challenge BCN10k   Menú web   Classificacions
 

Organitzador ChampionChip
Contacte amb l'organització
Avís legal

CUAC interactive

  Inscripció gratuïta
Classificacions
Reglament de la Challenge
Premis i cerimònia
Patrocinadors
Històric i fotos temporada
 

Masculina
Femenina

Facebook   Twitter   Instagram